Kyber Uutisia

Uutiset Blogi

Tekeekö blogisi todella tehtävänsä?

Ei voi olla epäilystäkään siitä, että suosittu blogi, jonka ulkoasu on hyvin harkittu, voi tehdä ihmeitä yrityksesi verkkosivustolle. Itse asiassa monet pienemmät yritykset ovat toimineet verkkosivustoissaan paljon joustavamman ja paremman käyttökokemuksen tarjoavan blogin isännöimisen puolesta. Mutta mitä tahansa yhdistelmää yritätkin saavuttaa, sinun on silti noudatettava joitain yksinkertaisia sääntöjä varmistaaksesi, että blogisi saavuttaa huimaavat korkeudet. Käsittelemme tässä muutamia tärkeimpiä asioita ja olemme lisänneet muutamia vähemmän ilmeisiä kohtia, jotka voivat todella vaikuttaa pitkällä aikavälillä. Sinun tulisi muistuttaa itseäsi siitä, että blogisi on muiden nautittavaksi, ja siksi sinun pitäisi pyrkiä luomaan käyttäjäkokemus, josta ihmiset pitävät niin paljon, että he haluavat aina palata takaisin hakemaan lisää. Nämä ajatukset mielessä, tässä on muutamia yleisiä virheitä, joita sinun tulee yrittää välttää, jos suinkin mahdollista.
Suositut postaukset
Hittiartikkelin kirjoittaminen houkuttelee aina kävijöitä sivustollesi, ja sitä jokainen pyrkivä bloggaaja yrittää tehdä joka kerta, kun hän kirjoittaa sisältöä. Nämä ovat puhdasta kultaa, ja jos lukijasi alkavat jakaa teoksen, voit usein nähdä koko joukon uusia ihailijoita katsomassa blogiisi. Varmista siis, että onnistut pitämään nämä laadukkaat viestit näkyvissä blogissasi. Niiden ei tarvitse olla etusivulla, vaan korostavat olemassaoloaan muutamilla linkeillä, jotka ovat mukavia ja näkyviä. Käytä uusia julkaisusivujasi linkkien näyttämiseen, jolloin uudet lukijasi voivat löytää nämä helmet itse.
Navigointiongelmat
Sen sijaan, että luottaisit kalenteriin keinona tarjota vierailijoille navigointityökalu, yritä olla huomaavainen. Aikajanan käyttö voi aiheuttaa turhautumista ja paljon pomppimista pitkällä aikavälillä. Mikset sen sijaan käyttäisi blogin ominaisuuksia julkaisujen luokitteluun tehokkaammin? Useimmissa kunnollisissa malleissa on runsaasti työkaluja, jotka mahdollistavat viestien sijoittamisen. Varmista, että jokaisen luokan otsikko vastaa sisältöä, ja lukijasi arvostavat tätä. Mutta sinun tulee myös yrittää välttää valikon ominaisuuksien liiallista luokittelua.
Hidas ja epäsäännöllinen julkaisu
Jos olet valinnut aiheen, joka houkuttelee vanhoja ja uusia lukijoita, varmista, että tarjoat tuoretta sisältöä mahdollisimman usein. Jos pystyt päivittämään päivittäisen päivityksen, sitä parempi, mutta kerran viikossa on luultavasti vähimmäisvaatimus. On hieno idea laatia julkaisuaikataulu ja pysyä siinä. Mutta sinun tulee myös välttää lähettämistä vain sen vuoksi, koska se myös menettää lopulta uskolliset seuraajasi.
Aihe Hämmennys
Yritä löytää aihe, josta olet itsevarma, ja pysy siinä sen sijaan, että esittelet uusia ideoita. Vierailijoistasi tulee hämmentyneitä ja näet todennäköisesti pikemminkin maastamuuton kuin uuden tulvan. Jos kohdistat muuttajia Calgary-alueen tyyppisiin seuraajiin, muista keskittyä tähän väestöryhmään kirjoittaessasi blogiartikkeleita.
Oletko nähnyt mitään tuttua?
Jos näin on, korjaa se ennemmin tai myöhemmin ja kerro meille tuloksista!