Kyber Uutisia

Uutiset Blogi

Pienyrityksesi markkinointi vuonna 2014

Jos olet äskettäin perustanut uuden pienyrityksen ja etsit tapoja päästä todella nousuun vuonna 2014, tämä artikkeli on juuri sinua varten. Koskaan ei ole täydellistä aikaa optimoida liiketoimintastrategiaasi, ja lähestyessämme kolmatta tietä vuoteen 2014, voit yhtä hyvin lukea nämä vinkit ja nähdä, voivatko ne tuoda merkittävää lisäarvoa yrityksellesi. Monet pienyritysten omistajat ovat yksityisiä elinkeinonharjoittajia, ja tämä tarkoittaa, että heidän on käytettävä monia hattuja alusta alkaen. Mutta niin kauan kuin olet päättäväinen ja pystyt organisoimaan toimintasi hallittavaksi rutiiniksi, ei ole mitään syytä, miksi et voisi ainakin pitää sitä sellaisena, kunnes yritys kasvaa tehokkaasti. Joten katso, voitko pitää sen yhdessä, ja toivottavasti jokin tässä artikkelissa osuu tulevaisuuden suunnitteluideoiden tavoitteeseen.
Realistinen budjettiasetus
Okei, pienillä yrityksillä ei ole samoja käteisvaroja kuin suuremmilla vastakkaisilla numeroilla, mutta sen ei pitäisi estää sinua markkinoimasta tehokkaasti. Kun säästät markkinointikampanjasi budjetissasi mahdollisimman vähän, menetät tärkeän asian. Itse asiassa noin 25 % pienyrityksistä ei käytä senttiäkään yksinäistä markkinointibudjettiinsa, uskomatonta mutta totta! Omaksumalla erilaisen lähestymistavan tähän pienyrityssuunnittelun olennaiseen osa-alueeseen voit alkaa saavuttaa uutta liiketoimintapotentiaalia sellaisena kuin sen pitäisi olla ensiksikin. Emme missään tapauksessa ehdota, että sinun pitäisi lainata rahaa maksaaksesi myynninedistämistoimintasi, mutta ainakin tehdä strategisia investointeja tälle areenalle. Mieti sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi ja käytä aikaa löytääksesi tehokkaimmat menetelmät uuden liiketoiminnan hankkimiseksi.
Website Essentials
Tiesitkö, että yli puolella pienyrityksistä ei vieläkään ole minkään muotoista verkkosivustoa? Tämä uskomaton uutinen on vieläkin hämmästyttävämpi, kun ottaa huomioon, että useimmissa kodeissa länsimaissa on nyt ainakin yksi tietokone internetyhteydellä. Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon perustaaksesi brändisi verkossa, itse asiassa se on paljon halvempaa kuin monet todellisuudessa ymmärtävät. Voit käyttää mallia, kuten WordPress, ja valita edullisen isännöintipalvelun, joka antaa sinulle vipuvaikutusta alle 5 dollarilla kuukaudessa. Verkkosivuston tulee olla suora, yksinkertainen ja helposti saatavilla.
Listaukset
On olemassa lukuisia online-listauksia, jotka mainostavat yritystäsi ilmaiseksi, joten miksi useammat ihmiset eivät käytä niitä? Jos mainostat Torontossa toimivaa astianpesukoneiden korjausyritystä, varmista, että kaupunkisi hyvät ihmiset tietävät sinun olemassaolostasi. Linkitä mainos uudelle verkkosivustollesi ja luot jo arvokkaan linkin. Tee luettelosta mahdollisimman täydellinen ja lisää kuvia ja kunnollista sisältöä lisätäksesi arvoa uudelle läsnäolollesi.
Sosiaalisen median läsnäolo
Käytä aikaa sosiaalisen median yrityssivun luomiseen ja yllätyt kuinka tehokas tämä strategia voi olla. Rakenna profiiliasi ajan myötä, ja lopulta voit alkaa houkutella seuraajia, jotka muuttuvat todellisiksi konversioiksi.
Oletko valmis muutokseen?
Toivomme, että löysit täältä muutamia arvokkaita vinkkejä ja että loppuvuosi 2014 on mahtavaa sinulle ja pienelle yrityksellesi!