Kyber Uutisia

Uutiset Blogi

Miljoonan dollarin toimiston muodonmuutos: Kuinka säästää omaisuuksia murskaamisestasi

Jos sinulla on oma yritys, viimeinen asia, jonka haluat, on kilpaileva yritys, joka tarkastelee markkinointistrategiaasi tai saa käsiinsä yhteystietoluetteloihisi. Jos et silppua paperijätettä, tämä voi tapahtua juuri näin. Jos et lähetä vartijaa seisomaan vartijaa yrityksesi roskakorien ulkopuolelle, ei ole mitään keinoa taata, ettei datavarkauksia tapahdu. Ratkaisu on yksinkertainen. Silppuaminen on ainoa tapa välttää teollisuusvakoilu. Haittapuolena on, että murskauslaitteet eivät ole halpoja, ne vaativat aina huoltoa ja maksat omaisuuksia henkilöstöllesi jätteen silppuamisesta. Tässä on viisi tapaa tehdä toimistollesi miljoonan dollarin muutos ja säästää omaisuuksia silppuamisesta. Montako olet kokeillut?

1. Lakkaa maksamasta henkilöstöäsi Shrediin
Olipa yrityksesi koko mikä tahansa, onko sinulla hammaslääkäriketjua tai lähikauppaa, sinun ei pitäisi koskaan maksaa henkilöstöäsi silputtamisesta. Työntekijöiden normaalin tuntipalkan maksaminen vähäpätöisestä silppuamisesta on ylivoimaista ja iskee kovasti taseeseesi. Tyypilliset toimistosilppurit voivat käsitellä vain kymmenen kiloa paperijätettä tunnissa. Työntekijöilläsi on paljon tuottavampaa tekemistä. Jos et ole vielä tehnyt niin, sinun tulee ulkoistaa silppuri säästääksesi rahaa.
2. Lopeta silppurikoneiden ostaminen tai leasing
Jotkut yritykset perustelevat, että yksinkertaisesti murskauskoneet pidättelevät niitä. He ostavat tai vuokraavat suurempia silppureita vähentääkseen työntekijöidensä taakkaa. Tämä lähestymistapa maksaa aina myös enemmän. Halvat koneet, jotka eivät katkaise, tuottavat nauhoja, jotka ihmiset, joilla on riittävästi aikaa, voisivat huolella palata yhteen. Kalliit koneet vaativat aina korjausta ja huoltoa, ostatko tai vuokraat ne. Lopeta koneiden ostaminen tai liisaus, jotta voit hallita murskauskulujasi.
3. Käytä Mobile Shreddingiä
Liikkuva murskaus käsittää kuorma-autoon asennettavan murskauskoneen käytön. Kuorma-auto vierailee tiloissasi, kerää paperijätteet ja silppua ne paikan päällä. Tämä säästää rahaa, koska työntekijöilläsi ei ole enää minkäänlaista panosta murskausprosessiin. Se tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse huolehtia murskauslaitteiden ostamisesta tai liisauksesta. Voit olla varma, että nämä palvelut antavat sinulle lailliset tuhoamistodistukset, jotta voit todistaa käsittelemiesi tärkeiden asiakirjojen laillisen säilytysketjun.
4. Käytä “No Touch” -silppuripalveluita
Mobiilimurskaus on yksi yritys, jonka kuka tahansa voi aloittaa huomenna, Forbesin mukaan. Tavallisen kuorma-auton Joen ja ammattimaisen murskausyrityksen välillä on kuitenkin valtava ero. Jälkimmäinen palvelu saattaa maksaa enemmän, mutta sillä on valtava etu – se tarjoaa “no-touch”-käsittelyn. Edullinen murskauspalvelu voi edellyttää, että työntekijäsi laittavat luottamukselliset paperijätteet turvasäkkeihin ja jättävät ne erityisiin keräysalueisiin. Tämä tuhlaa työntekijöidesi aikaa ja maksaa sinulle rahaa. No-touch-silppuripalveluissa on erikoispakettiautoja, jotka automaattisesti nostavat peukalointisuojatut säilytysastiat silppuriin ilman, että kukaan työntekijä näkee tai kosketa luottamuksellisia asiakirjoja. Koskematon silppuaminen säästää työntekijöiden aikaa ja säästää omaisuuksia.
5. Valitse Pay-as-You-Go Solutions
Säännölliset murskauspalvelut saattavat vaatia, että käytät erityistä säilytysastiaa. He voivat veloittaa sinulta “vuokraa” tästä joka kuukausi, ja sillä välin se vie arvokasta tilaa tiloissasi. Tämä maksaa lopulta rahaa vuokraan. Nämä jatkuvat kulut kuluttavat rahasi. Valitse mahdollisuuksien mukaan pay-as-you-go -mobiiliasiakirjojen murskaus ilman taustakustannuksia.
Johtopäätös
Näiden viiden vinkin pitäisi auttaa kaikkia yrityksiä säästämään omaisuuksia murskauskuluissaan. Mitä mieltä olet vinkeistämme? Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa!