Kyber Uutisia

Uutiset Blogi

Jos blogistasi puuttuu pointti – lue tämä artikkeli!

Tuhannet pienet ja keskisuuret yrittäjät ovat havainneet tarkalleen, kuinka hyvä kunnollinen blogi voi olla mielekkään liikenteen ohjaamiseksi verkkosivustollesi. Niin kauan kuin saat oikean tasapainon ja tiedät todella aiheesta, asiat sujuvat pian mukavasti. Näiden mikropäiväkirjojen ydin on, että ne voivat tehdä sinusta asiantuntevan ja helposti lähestyttävän asiantuntijan, joka vetää yleisön symbioottisella tavalla. Autat heitä ymmärtämään paremmin brändiäsi, ja toivottavasti heistä tulee myöhemmin asiakkaita. Mutta jos blogisi ei tee kumpaakaan näistä asioista, olet ehkä määrittänyt sen väärin. Kaikella maailman tahdolla, jos blogisi on suunniteltu niukasti ottaen huomioon se, miten yleisösi nauttii selauskokemuksestaan, epäonnistut melkein varmasti. Mutta kaikki ei ole vielä menetetty! Olemme laatineet luettelon melko yleisistä virheistä, jotka yleensä päätyvät kyyneliin. Jos huomaat tässä artikkelissa ainakin yhden omasta väärennöksestäsi, saatat pystyä korjaamaan sen ennen kuin liikaa vahinkoa tapahtuu.
Valkoinen avaruus
Tämä termi viittaa todelliseen tilaan verkkosivustosi elementtien välillä, värillä ei ole merkitystä. Tässä on ehdottomasti kyse enemmän on enemmän, koska hyvin sijoitettu elementtijoukko tulee erottumaan positiivisesti. Luettavuus, tarkennus ja sujuva muotoilu ovat kaikki sidoksissa tähän tärkeään ominaisuuteen. Sekavat verkkosivustot saavat lukijoillesi vain päänsärkyä, eikä kukaan halua sitä. Varmista vain, että elementit on sijoitettu samalle korkeudelle, ja tämä voi viedä sinulta vähän aikaa.
Flash Intros
Tässä palataan ajassa taaksepäin, ja olet luultavasti vaikuttunut näppärästä flash-introsta, mutta ajat ovat onneksi muuttuneet. Nykyään keskitytään tiedon nopeaan saamiseen, ja ei-toivotut häiriötekijät vain lisäävät poistumisprosenttiasi. Tämä ei tarkoita, että verkkosivustollasi ei voisi olla sulavaa johdatusta, varmista vain, että sillä on piste eikä se vähennä arvoa.
Musiikkisivustot
Toinen vanha mies, joka kuoli äkillisesti, ja ei ole vaikea ymmärtää, miksi näin oli. Viimeinen asia, jota tarvitset, kun yrität keskittyä blogiin, on kovaääninen musiikki, joka sylkee kuulokkeistasi. Ja monia näistä “erikoisominaisuuksista” on mahdotonta mykistää, joten lähdet sen sijaan!
Taulukot
Jos verkkosivustosi tai blogisi mainostaa tasopyörätuolihissiä, sinun tulee näyttää ne miellyttävässä muodossa. Vanhan tyylinen pöytämuoto ei todellakaan leikkaa sitä enää. Jos sinun on todella näytettävä vierailijoille tietosi, kaikki hyvin, mutta tämän muodon käyttäminen vertailuissa ei ole koskaan hyvä idea.
värit
Liian monta väriä on hyvä tapa pilata verkkosivustosi, ja se on tosiasia. Yritä ajatella tässä laatikon sisällä ja valitse matalat sävyt, jotka eivät vaadi aurinkolaseja 40 askeleen!
Kaikki lajiteltu?
Muista vain, että jos jokin näistä pätee blogiisi, voit nauttia toisen palan kirsikkaa, kun olet tehnyt oikein!