Kyber Uutisia

Uutiset Blogi

Eikö olisi aika hemmotella itseäsi jollakin erityisellä?

Jos olet säästänyt vähän rahaa sadepäivää varten, tiedät sen ihanan tunteen, kun sinulla on slush-rahasto, johon voit sukeltaa aina kun haluat hemmotella itseäsi. Pienen käteisen kätkeminen on todella hienoa, sillä me kaikki tiedämme, kuinka mukavaa on hemmotella itseämme silloin tällöin. Tietysti joskus rahan täytyy mennä johonkin vähäpätöiseen, kuten sähkölaskujen maksamiseen tai auton korjaamiseen – mutta jos sinulla on vähän ylimääräistä rahaa tuhlata jotain kevytmielistä, mitä sinun pitäisi ostaa? Annamme sinulle hienoja ideoita tässä artikkelissa – lue parhaat ehdotuksemme!
Loma
Mikä olisikaan parempaa tapaa rentoutua ja nauttia ansaitusta rahasta kuin hemmotella itseäsi pienellä lomalla? Olipa kyseessä oma lomamatka, kaupunkiloma ystävien kanssa tai romanttinen loma kumppanisi kanssa, loma on täydellinen tilaisuus rentoutua ja nauttia elämästä. Ulkoilu tekee hyvää mielellesi, kehollesi ja sielullesi, ja tulet rakastamaan irrottautumasta normaalista ympäristöstäsi vain hetkeksi. Palaat normaaliin elämääsi virkeänä ja energisenä tuoden mukanasi paljon onnellisia muistoja. Jos sinulla on ylimääräistä rahaa käytettäväksi, tämä on loistava tapa saada se irti.
Kylpyläpäivä
Päivän viettäminen kylpylässä on toinen loistava tapa rentoutua. Voit mennä joko yksin tai kumppanin tai ystävien kanssa, mutta teetpä sen miten tahansa, voit levätä turvallisesti tietäen, että matkapuhelimesi ei häiritse sinua oleskelusi aikana! Hemmottele itseäsi hieronnalla, kasvohoidolla ja muulla kauneushoidolla, jonka väliin pulahdat porealtaaseen, vietä aikaa höyrysaunassa ja uimalla uima-altaassa. Rahan roiskuttaminen kylpyläpäivänä on loistava tapa hemmotella itseäsi aikalomalla – varaa se pian!
Uusi asu
Jos haluat jotain, joka todella piristää sinua, suuntaa pääkadulle! Uuden asun valitseminen lisää itseluottamustasi. Voit joko ostaa paljon halvempia vaatteita tai kenties roiskuttaa yhden ylellisen ostoksen, esimerkiksi uuden talvitakin. Ota ystävä mukaasi, jotta saat toisen mielipiteen valitsemistasi asioista ja tee ostoskalenterissa tilaa syötävälle ja kupilliselle kahville matkan varrella. Tietenkin tarvitset joitain tappavia lisävarusteita, joten pukeudu timanttikorvakoruihin täydentämään asuasi. Tulet tuntemaan olosi niin upeaksi uusissa ketjuissasi, että uskallat mennä kaupunkiin yöksi laattojen äärellä – joten muista huomioida tämäkin budjetti!
Itsesi hemmottelu jollakin erityisellä on loistava tapa palkita itsesi kaikesta tekemästäsi työstä!