Kyber Uutisia

Uutiset Blogi

Ehkä on aika irtisanoa sivustosuunnittelijasi?

Miltä sinusta tuntuisi, jos olisit käyttänyt tuhansia ammatilliseen verkkosivustojen suunnitteluun ja jostain syystä kukaan ei vieraili siellä? Tai vielä pahempaa, ne toteutuivat, mutta poistumisprosentti oli kauhea! Näet, että verkkosivustolla ei tarvitse olla mahtavia flash-introja ja bling-tyylisiä taustoja saadakseen hyvän tulosprosentin, päinvastoin. Entä silloin, kun käytit WordPressiä oman blogisi luomiseen ja vuotta myöhemmin olet edelleen ainoa vierailija? Puhutaan siis niistä myönteisistä puolista, kuinka hyvin harkittu verkkosivusto voi todella muuttaa online- tai offline-liiketoiminnastasi jotain erityistä. Noudattamalla kourallista hyväksi havaittua strategiaa tuhannet pienyritykset ovat saaneet elantonsa käyttämällä verkkosivustoa, joka todella toimii. Puhumme siis täällä muutamasta blooperistä, joihin saatat olla syyllinen tai et. Ja jos jokin näistä osuu hieman liian lähelle kotia, selitämme, kuinka voit korjata asiat ennen kuin ne ruohot alkavat täyttää aloitussivuasi.
Liian paljon viistoa ja kohokuviointia
Joissakin tyyleissä vähemmän on varmasti enemmän kuin tarpeeksi, ja tämä pätee varmasti, kun puhumme Bevelistä ja Embossista. Se voi tarjota jonkin verran arvoa verkkosivustollesi, mutta vain asianmukaisesti käytettynä. Ja kun alat matkustaa kaupunkiin tällä ilmeellä, karkotat asiakkaat yhtä nopeasti kuin he rokkaavat. Taitava web-suunnittelija voi käyttää tätä tehostetta erittäin tehokkaiden tulosten luomiseen, mutta meille muille, unohda se!
Paholainen on yksityiskohdissa
Tiedämme kaikki, kuinka jännittävää voi olla saada blogisi tai verkkosivustosi käyntiin, mutta ota aikaa, jos haluat hyviä tuloksia. Jos menetät tärkeitä yksityiskohtia, kävijät saavat huonon käyttökokemuksen, ja on epätodennäköistä, että he palaavat takaisin hakemaan lisää. Vaikka olisit enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen, käytä muutama tunti viikossa nähdäksesi, mitä parannuksia voitaisiin tehdä. Yllätyt nähdessäsi kuinka monta heikkoa pinttiä jäi alun perin poimimatta. Mutta tämä on oman verkkosivustosi todellinen kauneus, koska kukaan ei saa sitä oikein ensimmäisellä kerralla! Tutustu vain joihinkin Microsoftin bloopereihin, jos tarvitset vahvistusta tästä.
Ylivuoto
Varmista aina, että sivustosi asettelu on optimoitu 1024 x 768 pikselin resoluutiolle. Jos noudatat näitä sääntöjä, useimmilla vierailijoillasi ei ole ongelmia vieraillessaan verkkosivustollasi. Vaakasuuntaisen vierityspalkin käyttäminen on virhe verkkosivustossasi, ellei sillä ole myöskään vaakasuuntaista asettelua. Jos mainostat pystysuoraa pyörätuolihissiä ja haluat näyttää ne houkuttelevana sivuston ominaisuutena, varmista, että rajaat kuvat tehokkaasti ennen kuin lataat ne verkkosivustollesi. Tai muuten heiltä puuttuu todennäköisesti yksityiskohtia ja karismaa.
Oletko valmis muuttamaan?
Toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua tekemään verkkosivustostasi mahdollisimman hyvän näköisen, onnea!